OVER MIJ

“Als er iets is wat ik heb geleerd, dan is dat wel dat ieder moment samen de laatste zou kunnen zijn..”

Melissa Schipper

paardenfotograaf

Hey! Ik ben 27 jaar oud en ik ben actief als dierenfotograaf gespecialiseerd in paardenfotografie. Ik woon in Foxhol en fotografeer voornamelijk in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ik leg momenten vast zoals ze zijn, op een mooie locatie en met veel rust en geduld. Om zo de band tussen jou en je dier zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Ontstaan
Mijn passie voor fotograferen ontstond al toen ik heel jong was. Ik wilde altijd foto’s maken en foto’s bekijken in fotoboeken. Op mijn 13e kreeg ik een compact camera, die ik overal mee naartoe nam. Omdat ik er zo veel plezier in had, besloot ik te gaan sparen voor een goede camera. Het duurde drie jaar, maar op mijn 16e had ik eindelijk genoeg gespaard en kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera!

Duizenden foto’s heb ik gemaakt van Tessa, mijn verzorgpony, hier met mij op de foto. Slechts één keer hebben we een fotoshoot gedaan met een “echte” fotograaf. Achteraf bleek dit maar net op tijd. Nog geen half jaar na de shoot is Tessa onverwacht overleden aan koliek. Wat ben ik nu blij dat ik niet langer heb gewacht met een fotograaf uitnodigen om foto’s van ons samen te maken. Ik heb mooie, kwalitatief goede foto’s van ons samen. Als er iets is wat ik heb geleerd, dan is dat wel dat ieder moment samen de laatste zou kunnen zijn..

Mijn missie
Na het overlijden van Tessa, besefte ik mij dat ik het iedereen gun om mooie foto’s te hebben van hun dieren. Een verzameling van mooie herinneringen, waarop het dier te zien is zoals hij of zij echt is. Waarbij de band tussen mens en dier zichtbaar is. Foto’s waar je later op terugkijkt en na één blik zegt “dit was echt typisch (naam dier)!”

Niet alleen gun ik jou prachtige foto’s van (jou en) je dier. Ik help jou graag bij het creëren van herinneringen en leg dit voor jou vast. Een fotoshoot is namelijk niet alleen een moment voor mooie foto’s, het is ook een ervaring om nooit te vergeten!

Leuke weetjes over mij
  • Verliefd op haflingers! Ik heb zelf een haflingermerrie. Indira is 14 jaar.
  • Ik ben een ontzettende koukleum. Zelfs met 30 graden hang ik ’s avonds met dekentje op de bank!
  • Mijn collectie bestaat inmiddels uit 20 dekjes en 4 sets bandages
  • Ik houd van blousjes (met houthakkersblokjes), het liefst woon ik hier de hele week in
  • Ik werk 3 dagen als juf op een basisschool, ik geef hier les aan groep 5 en groep 7/8
  • Ik houd van katten, heb er zelf twee!

Neem contact op

Ik kom graag met jou in contact! Heb jij een vraag die niet is beantwoord? Stel deze dan gerust.
Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op.

Tot snel!