FOTOSHOOTS

Start vandaag nog met het creëren van herinneringen aan jouw geweldige dier!

Vooraf

Het begint natuurlijk met het maken van een afspraak. Dit kan door mij te mailen, een bericht te sturen via social media of door het boekingsformulier op deze website in te vullen. Hierna neem ik contact met je op. Meestal is dit al binnen twee werkdagen. In overleg kiezen we een datum, tijd en een passende locatie voor jouw fotoshoot.

Heb jij op social media of ergens anders al inspiratie opgedaan voor jouw fotoshoot? Deze mag je altijd met mij delen! Ik krijg hiermee een completer beeld van welke sfeer of poses jij mooi vindt.

Wanneer jouw fotoshoot is ingepland, ontvang je van mij een mail met daarin:

 • De afgesproken datum en locatie
 • Informatie over de betaling
 • Tips en tricks voor de beste voorbereiding

De dag vóór de fotoshoot

Een of twee dagen voor de fotoshoot neem ik contact met jou op. Dit doe ik om te overleggen over wat het weer gaat doen. De tijd die we eerder hebben afgesproken is vaak een richtlijn. Soms blijkt het in de middag te gaan regenen, terwijl het in de ochtend droog blijft, dan kan de tijd dus veranderen. Meestal is het weer prima, dan is er niks aan de hand en spreken we alleen de laatste dingen door. Mocht de verwachting zijn dat het weer te slecht is, dan kijken we samen naar een passende nieuwe datum.

Jouw actie op de dag vóór de fotoshoot
Op de dag voor de fotoshoot bereid jij jezelf en je dier voor. Je legt alles klaar wat jij nodig hebt en zorgt dat jouw dier schoon is. Een goede voorbereiding is heel goed te zien in het resultaat van de foto. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Paard of hond wassen
 • Kleding uitkiezen en klaarleggen
 • Lederen halster en/of tuig poetsen

Tussendoor sta ik altijd klaar voor het beantwoorden van vragen of het geven van adviezen. Over jouw kledingkeuze, de keuze van een setje of over het wel of niet gebruiken van een fotolijn of fotohalster wil ik altijd met je meedenken!

De dag van jouw fotoshoot

Eindelijk is het dan zover! De dag waar je al weken, misschien zelfs maanden naar uitkijkt. Ook ik kijk altijd erg uit naar de geplande fotoshoots. Beide zorgen we dat we op tijd op de locatie zijn.

Eenmaal op de locatie gaan we samen een stuk wandelen, om onderweg op mooie plekken foto’s te maken. Op deze manier kan jouw paard/hond tijdens het wandelen aan mij wennen. Ook krijgt jouw dier tussen de verschillende fotoplekken hierdoor de tijd om even de benen te strekken en te kunnen ontspannen. Zo kan jouw dier zich daarna weer langer concentreren tijdens het maken van foto’s.

Tip voor de dag van de fotoshoot:
Zorg ervoor dat je een extra persoon meeneemt. Deze kan helpen met de aandacht van jouw dier te trekken. Ook kan deze tussen de fotoplekken in helpen met spullen meenemen.

Na de fotoshoot

Binnen 72 uur
Na de fotoshoot ontvang je binnen 72 uur van mij een voorproefje. Deze foto is helemaal gratis en mag je direct gebruiken op je social media! Tegelijk met dit voorproefje krijg je een link naar jouw persoonlijke bestelpagina. Op deze bestelpagina staan onbewerkte foto’s, deze zijn nog niet klaar om te gebruiken. Ze zijn alleen bedoeld om jouw favorieten uit te kiezen.

Jouw bestelling
Wanneer ik jouw bestelling én betaling binnen heb, ga ik voor jou aan de slag om jouw favoriete foto’s zo mooi mogelijk te maken. Binnen 20 werkdagen ontvang je van mij al jouw foto’s op twee formaten:

 • Webformaat mét logo: bedoeld voor gebruik op social media
 • Hoge resolutie zonder logo: bedoeld voor privé gebruik en fotoafdrukken

Het is ook mogelijk om jouw foto’s en wanddecoratie via mij af te laten drukken. Zo heb jij geen werk van het afdrukken en heb jij jouw foto’s gegarandeerd gedrukt in de allerbeste kwaliteit!

Nazorg

Naast de beste service voor en tijdens de fotoshoot, staat ook nazorg na een fotoshoot bij mij hoog in het vaandel. Wanneer ik alle bestelde foto’s aan jou lever, deel ik ook een nazorgdocument met jou. Hierin staan onder andere tips over:

 • Downloaden en opslaan van foto’s
 • Delen van foto’s zonder kwaliteitsverlies
 • Gebruik van foto’s
 • Bewaren van foto’s
 • Fotoafdrukken

Waardering: 5 uit 5.

“Melissa is een fijne fotograaf, die de tijd en ruimte neemt. Mijn hond is druk en hierdoor niet altijd de makkelijkste. Foto’s maken is met hem meestal een grote uitdaging. Melissa blijft tijdens de fotoshoot rustig en geduldig en geeft Beau tussen de fotomomenten door de ruimte. Hij houdt langer concentratie en de resultaten zijn geweldig! Zeker een aanrader!”

— Lisa B.

Waardering: 5 uit 5.

“Melissa zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. De shoot verloopt heel gemoedelijk en is daarnaast ook erg gezellig (de tijd vliegt voorbij). De communicatie voor, tijdens en na de shoot zijn ook erg duidelijk. Je weet precies waar je aan toe bent. Melissa heeft altijd leuke en creatieve ideeën en staat daarnaast open voor je eigen inbreng. Wij hebben al meerdere shoots samen gedaan en ik ben elke keer weer verbaasd over de prachtige foto’s die zij maakt. Ze weet ook heel goed hoe ze een foto kan laten ‘spreken’. Echt een aanrader om mooie momenten en daarmee mooie herinneringen vast te leggen.”

— Emma W.

Neem contact op

Ik kom graag met jou in contact! Heb jij een vraag die niet is beantwoord? Stel deze dan gerust.
Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op.

Tot snel!